Referat: Månsarps IBK B - Hestra Skid O SK

En eftermiddagsmatch mot Hestra, som tydligen verkade krocka med en massa andra aktiviteter, futsal, fotboll, padel och sedan spelade visst även HV hemmamatch. Så det är mycket man kanske borde tagit i beräkningen när man satte föreningens matcer, någon gång sommaren 2023.
Men men.
Matchen spelades, och våra gäster vinner den, ganska komfortabelt.
Vi är 9 utespelare, då en av killarna kastar in handduken på uppvärmningen, för att återuppstå lite i tredje.

Det dröjer dock innan första målet kommer, 0-1 08:29, genom Hestra´s duktige lagkapten Viktor Westlund. Och kanske slappnade Hestra av lite här, för vi kvitterar ganska omgående. Men sedan är väl det roliga slut.
De rinner ifrån till 1-4, varav ett mål i powerplay.
Periodpaus

Andra perioden slutar "bara" 1-2. Vi gör vårat mål i powerplay, då Sigge. "smashar" in den.
Hestra får dock sista ordet i perioden. 2-6 genom Liam Park, assist Simon Löf, 2 ytterligare duktiga spelare i bortalaget

I 3:e så gör Hestra ganska snabbt mål, så matchen "dör" då som man säger.
Vi lyckas göra ett mål själva i 3:e genom Simon Hemberg, som noteras för 3 poäng i matchen.
Kul Simon !

I övrig vill vi berömma Martin Henriksson, som får över 50 skott mot sig. Och gör det mycket bra.

Tack till publik och gästande lag, samt våra domare.

Ett extra tack till Kim Westlund, som jag fick möjligheten att byta några ord med, alltid trevlig.